Kaikki on muuttumassa - kotisivuillanikin!

Tervetuloa uusille kotisivuilleni ja uuteen blogiin!

 

Muutoksella on syynsä. Vanha sivustoni (markonenonen.com) oli jo teknisesti vanhentunut. Sen korjaaminen olisi ollut samanlaista paikkaamisen paikkaamista kuin vanhan auton korjaus tai useat maassamme toteutetut uudistukset muiden muassa sosiaaliturvassa ja yritystuissa.

 

Muustakin on toki kyse, ja se säätikin tämän uudistuksen ajoituksen. Työn kuvani alkaa muuttumaan ennen pitkää. Kirjoitan myös useammista aiheista, joihin tutkimukseni tai tämä melko pitkä elämänikin on vienyt ja vie.

 

Monet vanhan blogistoni kirjoitukset julkaistaan uudelleen täällä. Toistaiseksi niiden kuvitus kuitenkin puuttuu, sillä kuvituksen siirto on teknisesti hidasta enkä nyt malta tuhrata sen parissa. Myös vanhempien tekstien tyylillinen toimitus yhtenäistyy pikkuhiljaa.

 

Blogin periaatteet eivät muutu. Niistä on jo täälläkin uudelleen julkaistussa tekstissä "Uusasiallisuuden julistus eli huutavan ääni korvessa".

 

Vanha on myös tervetulotoivotukseni entisestä suomenkielisestä blogistani: Tervetuloa katsomaan, josko näistä on sanan mitaksi ja älyn iloksi!

 

0
Feed

Jätä kommentti